Entorn i activitats


L'Hotel de la Moneda està ubicat en un racó privilegiat, al cor de l'Empordà i de la Costa Brava, al poble de Castelló d'Empúries. 

És aquesta ubicació estratègica la que converteix l'Hotel de la Moneda en l'allotjament ideal per a les estades a l'Empordà, ja que permet gaudir de la tranquil·litat d'un poble empordanès i tenir a pocs minuts les millors platges de la Costa Brava, els serveis i l'oferta cultural de la ciutat de Figueres, així com també una àmplia varietat de rutes a peu o en bicicleta pels parcs naturals dels Aiguamolls i del Cap de Creus. 

A continuació presentem una selecció de propostes per a realitzar al nostre entorn. 

 • Parcs Naturals

  Parcs Naturals

  Al nostre entorn s'hi ubiquen tres parcs naturals: els Aiguamolls de l'Empordà, el Cap de Creus i l'Albera

  [+ info]
 • Esports nàutics

  Esports nàutics

  Durant la teva estada podràs practicar una gran varietat d'esports nàutics, com el caiac, la vela, el kite surf, el submarinisme... o bé gaudir d'una visita en catamarà.

  [+ info]
 • Golf

  Golf

  Els amants del golf tindran diversos camps de golf per a escollir, a poca distància de l'Hotel de la Moneda.

  [+ info]
 • Enoturisme

  Enoturisme

  L'Alt Empordà és terra de vins. Són moltes les propostes que ofereixen els cellers de la D.O. Empordà per a visitar les bodegues i les vinyes i gaudir amb les diverses varietats de vi que produeixen.

  [+ info]
 • Turisme cultural

  Turisme cultural

  Visitar les ruïnes d'Empúries, el monestir de Sant Pere de Rodes, o gaudir amb la visita a la Ciutadella de Roses, són només algunes de les moltes propostes que t'ofereix l'entorn.

  [+ info]
 • Camins de Sefarad

  Camins de Sefarad

  L'Hotel de la Moneda està ubicat en ple call jueu de Castelló d'Empúries. També podràs visitar els calls jueus de Girona i Besalú.

  [+ info]
 • Triangle Dalinià

  Triangle Dalinià

  L'Hotel de la Moneda gaudeix de la ubicació ideal per a fer les visites al triangle dalinià: a Figueres, Portlligat i Púbol.

  [+ info]
 • Oci

  Oci

  L'oferta d'oci i cultural que t'oferim al nostre voltant és molt àmplia. Els teatres de Figueres, Roses i Girona tenen una programació estable. A l'estiu, podràs gaudir dels nombrosos festivals de música que s'organitzen, com el del Castell de Peralada.

  [+ info]
 • Turisme actiu

  Turisme actiu

  Al nostre voltant podràs practicar tot tipus d'esports, mentre gaudeixes d'uns paisatges extraordinaris. Des de cicloturisme o senderisme, fins a un salt en paracaigudes.

  [+ info]

Plaça de la Moneda 8-10 - 17486 - Castelló d'Empúries - Tel. +34 972 15 86 02 - Fax.+34 972 15 81 24 - info@hoteldelamoneda.com