Notícies

RSS RIU AVALL - Canal 33
27/07/2012

Des del punt on neix, als peus del Puig de la Llibertat, marcant la frontera entre el Vallespir i l'Alt Empordà, fins al golf de Roses, on desemboca al mar, la Muga travessa la comarca de l'Alt Empordà de punta a punta, formant un dels espais fluvials més admirables del nostre país.
En äquest programa, gravat a principis de la pasada primavera, recorrerem els prop de seixanta quilòmetres de trajecte fluvial envoltats d'una natura esplendorosa, amb una rica biodiversitat, un patrimoni que malauradament ha quedat en bona part malmès pels terribles incendis que han assolat la comarca.
Amb aquest capítol volem retre homenatge a la Muga i gaudir de la seva gastronomia, l'hospitalitat de la seva gent o el seu patrimoni històric i cultural, fins a arribar a la seva desembocadura, on dóna lloc a una de les zones humides més importants del continent europeu: els aiguamolls de l'Empordà..

Plaça de la Moneda 8-10 - 17486 - Castelló d'Empúries - Tel. +34 972 15 86 02 - Fax.+34 972 15 81 24 - info@hoteldelamoneda.com